måndag 25 augusti 2008

Kvällens arbete!

Skämt å sido! Här kommer utlovade bilder på länkhalsband och kort. Min svärmor fyller år i veckan- hon ska få grattiskortet.Först länkhalsbanden. Jag har använt mig av ganska så stora länkar och "klämmor" och måste säga att jag tyckte bättre om att jobba med de lite mindre länkringarna. Men, resultatet blev bra.

På det ena halsbandet har jag använt mig av turkosa pärlor -glaspärlor av olika kvalitet - och de vita pärlorna är snäckskalspärlor.Katten från Doodle Factory är ju bara för underbar! Han får pryda ett Krya-på-dig-kort:2 kommentarer:

Hantverk & Pyssel sa...

Jättefina halsband!
Besök gärna bloggen för Hantverk och Pyssel bloggare. Du loggar in på bloggen och skriver ett inlägg när du har pysslat och vill visa upp det. På så vis får du fler besökare till din blogg och så finns det en samlingsblogg för alla som håller på med hantverk och pyssel. För att se exempel, kika in på www.inredningsbloggar.blogspot.com
Varmt välkommen!


www.hantverkochpyssel.blogspot.com

ANNAANNA sa...

Fundrar över om jag varit i din blogg tidigare... jag tror faktist inte det. Du har härligt färgglada alster här och en mycket trevlig och personlig stil.

Pyssla på!