onsdag 31 december 2008

GOTT SLUT & GOTT NYTT ÅR!

Så var vi då där - årets sista dag. I tankarna summeras det gångna året och, tyvärr, hamnar det inte på pluskontot.... Nu ser jag fram mot ett NYTT, FRÄSCHT 2009!

Årets sista pysseldagar innehåller mycket smyckestillverkning. I mellandagarna har min efterlängtade order med smyckesdetaljer kommit och jag skred till verket med en gång. Flera armband och halsband har det blivit. Här är några smakprov:

Nästa halsband är ett länkhalsband med vita pärlor som detaljer - små änglar, vita hjärtan i hänget och vita ispärlor i pärlburarna. Det är en beställning och just vita pärlor var ett av önskemålen. Så, for an angel:

Ytterligare ett länkhalsband, nu lite kortare. Här har jag blandat gröna snäckskal med mossgröna ispärlor. My magical green heart:
I julklapp till yngsta brorsan med sambo blev det ett presentkort (på något kul att göra tillsammans). Detta överräcks i ett double pocket card med två tags:

1 kommentar:

Julle sa...

Jättefina halsband! Har själv just upptäckt hur kul såna länkhalsband är att göra. Har dock bara gjort en rätt enkel variant än så länge. Men dina var verkligen toppenfina!! :D