söndag 31 oktober 2010

Pysseltips!

OK, jag erkänner: jag har inte haft lust att varken blogga eller pyssla!
Men, när jag inte kan bjuda på eget pyssel så kan jag ju tipsa er om andras fina idéer. Kika t ex in hos Malin-Helena och se hur smart hon använt stämplar för att dekorera ett blockljus:

http://www.malin-helena.se/?p=615

Hos Miss Cutie Pie kan du återigen hitta hennes fina julbiljetter för utskrift. Perfekt till både julkort och paket!

Scraptorget är en inspirerande blogg där du även hittar tutorials (=beskrivningar) för olika scraprelaterade saker. Där finns även tävlingar och skisser.

Norska Bodil är en fantastisk kortmakerska! Jag tittar alltid in på hennes sida för att se vad hon har åstadkommit för vackra ting och jag blir alltid lika inspirerad!
www.bodilsscrappeverden.blogspot.com

Svensk scrapbooking är ett fullspäckat forum för så väl nybörjaren som den avancerade scrapparen/ kortmakaren. Det som är kul med siten är att teamet bakom numera också gör TV! Här kan du se hur man t ex embrossar, målar med ProMarkers osv.

4 kommentarer:

Pillan sa...

Tack för inspirationstipsen... jag kikar vidare!

Lilla07an sa...

Kul med lite tips ibland också. Att du skriver med Scrapptorget tackar jag så hemskt mycket för. Roligt att du tycker vi inspirerar.
/M

Hege sa...

Du har gjort så mycekt fint. Hoppas skaparlusten återkommer - eller är det kanske bara blogglusten som ligger nere.

Anne-Lie sa...

Tack ska ni ha!
Hege- det är blogglusten som tryter och tiden som rusar förbi! Är mitt uppe i utvecklingssamtalstider på jobbet. Men, skam den som ger sig!