söndag 30 november 2008

Smycken, smycken,smycken....

Ett svart länkhalsband- var bara tvungen att testa dessa svarta länkdelar. Som detaljer använde jag svarta ispärlor och en liten skyddsängel fick pryda halsbandet.
Ett beställt set: Mossgröna pärlor skulle vara den genomgående detaljen. Mossgröna ispärlor finns i armbandet och sötvattenspärlorna i halsbandet och i örhängena är också mossgröna.

Svart och rött tillsammans -en fin kombination. En kraftig silverkedja som bas och man kan tillverka nästan vad som helst! Ett hematithjärta pryder hänget tillsammans med djupröda glaskuber, svarta ispärlor och en silverblomma. I kedjan sitter det pärlburar och i dessa finns svarta ispärlor.


Mitt bidrag till novembermånads pärltävling inne på Pyssel.net. Man skulle skapa något utifrån temat frost och kallt. Mitt bidrag är ett armband fyllt med hängande vita ispärlor och genomskinliga glaspärlor. KUL att göra men pilligt!Ett länkhalsband igen. Här har jag använt snäckskalspärlor och i pärlburarna finns små blå pärlor.
Såg du något som du tyckte om? Lämna gärna en liten kommentar i bloggen! Det är alltid kul att veta vem som har tittat in på ett besök .

Inga kommentarer: