måndag 9 mars 2009

Är det inte dags för vår snart?!?

Tittar ut genom fönstret - snöblandat regn!..... Suck. Och vi som konstaterade att det var vår i luften när vi promenerade hem från jobbet/dagis idag. Ja, ja, det är väl som vanligt: det kommer ett stort snöfall i slutet av mars och våren dröjer ytterligare en tid.

Nej! Dags för lite glädjeämnen istället!

1. Härliga skratt tillsammans med kollegorna/vännerna på jobbet! Tänk vad lite skratt lättar upp ;o)
2. Att promenera hem tillsammans med barnen och verkligen uppskatta promenaden, trots att vi är trötta och hungriga alla tre- det är inte illa!
3. PRAO - känn på ordet! Våra 8or är på PRAO och jag har TID att skriva omdömen utan att stressa halvt ihjälp mig. Der är GULD värt.
4. Möjligheten att kunna utöva det man tycker är roligt och det man tycker om. Jag hade en jättetrevlig lördag tillsammans med andra pyssliga scrappare på Svenska Mässan i Göteborg. Sedan var det minst lika trevligt att komma hem och prova nya stämplar, nestabilities diesen mm tillsammans med mina nyfikna barn (som älskar att pyssla!)
5. TYSTNADEN! När man har varit på jobbet (dvs skolan) en heldag och ständigt befunnit sig "i ljud" (det är aldrig riktigt tyst någonstans) så är det helt fantastiskt underbart att kunna sitta så här som jag gör nu, framför datorskärmen, ensam när de övriga i familjen har lagt sig. Det är tyst- till och med katterna sover. Härligt!

1 kommentar:

Anita sa...

Hej!
Jag håller med dig, spellbinders är fantastiska. Jag använder mina massor.
Jag längtar också efter våren, men först måste vi hinna med en fjällvecka.
Ha det gott!
~Anita